Vinterservice - kom sikkert igennem vinteren

Med vinterservice fra OCK Anlæg kommer du sikkert igennem vintermånederne uden problemer. Vi hjælper kommuner, plejehjem, boligforeninger og mange flere med saltning og snerydning.

 

OCK vinterservice fjerner sneproblemer

Er du træt af problemer med at komme frem og tilbage i vintermånederne? Så kan vinterservice fra OCK Anlæg hjælpe dig. Vi vedligeholder løbende veje og stier og sørger for, at både sne og is ikke skaber trafikale problemer. Med vores vinterservice abonnement kommer vi fast og sørger for snerydning og saltning.

 

Det rette udstyr til vinterservice

Hos OCK Anlæg har vi en omfattende maskinpark som er opbygget igennem mange år. Vi har prøvet det meste, og tør godt sige, at vi har grundig erfaring i at rådgive vores kunder om hvordan de bedst sikrer infrastruturen, så alle kommer sikkert frem. Vi kører ud fra Stouby og arbejder primært for vores kunder i Vejle, Kolding og Horsens.

 

Sådan finder vi den rette pris

Vi foretrækker at komme forbi og se nærmere på kundens behov for snerydning og saltning. Så kan vi samtidig snakke omfanget igennem og sikre at vi kommer så tit, at veje, stier og større arealer er sikret i vintermånederne.

Skal vi finde en god pris til dig? Så ring på 2294 7564 eller skriv til os her.

 

Snerydning

 

Få en fast aftale på saltning

Vi tilbyder faste aftaler som er tilpasset den enkelte kunde. Vi kommer derfor helst ud til jer og vurderer arealerne. Her tager vi også en snak om netop jeres behov for saltning og eventuel snerydning.

Med en fast aftale på saltning er i sikret på alle tider af døgnet. Vi følger vejret og kører ud når behovet opstår. Både dag og nat.

 

Få en fast aftale på snerydning

Med et abonnement på snerydning skal du ikke bekymre dig om at komme frem og tilbage. Vi følger vejret i vinterhalvåret og står klar på alle tider af døgnet til at rydde sne og fjerne is. Vi kommer helst forbi og tager en snak om behovet. Så kan vi i fællesskab vurdere, hvor ofte snerydning og eventuelt saltning er nødvendig.

 

Vil du høre mere om dine muligheder?

Du kan ringe til Ole Kilstofte på 2294 7564 eller sende os en besked. Så kommer vi forbi til en uforpligtende snak om hvordan vi bedst kan hjælpe jer sikkert igennem vinteren.

Meget hurtig og effektiv arbejde der blev udført.
Vi kan kun anbefale ham.
- Britta Kamke Juul
OCK Facebook

Få gode råd på Facebook

Slå et smut forbi Facebook og bliv klogere på hvordan vi hjælper vores kunder.

På Facebook giver vi dig også gode råd til haven, nyanlæg og kloakering.

Besøg os på Facebook.

© OCK Anlæg ApS CVR 35382097 Cookiepolitik