Vinterservice - kom sikkert igennem vinteren

 

Med vinterservice fra OCK Anlæg kommer du sikkert igennem vintermånederne uden problemer. Vi hjælper kommuner, plejehjem, boligforeninger og mange flere med saltning og snerydning.

 

OCK vinterservice fjerner sneproblemer

Er du træt af problemer med at komme frem og tilbage i vintermånederne? Så kan vinterservice fra OCK Anlæg hjælpe dig. Vi vedligeholder løbende veje og stier og sørger for, at både sne og is ikke skaber trafikale problemer. Med vores vinterservice abonnement kommer vi fast og sørger for snerydning og saltning

 

Det rette udstyr til vinterservice

Hos OCK Anlæg har vi en omfattende maskinpark som er opbygget igennem mange år. Vi har prøvet det meste, og tør godt sige, at vi har grundig erfaring i at rådgive vores kunder om hvordan de bedst sikrer infrastruturen, så alle kommer sikkert frem. Vi kører ud fra Stouby og arbejder primært for vores kunder i Vejle, Kolding og Horsens.

 

Sådan finder vi den rette pris

Vi foretrækker at komme forbi og se nærmere på kundens behov for snerydning og saltning. Så kan vi samtidig snakke omfanget igennem og sikre at vi kommer så tit, at veje, stier og større arealer er sikret i vintermånederne.

Skal vi finde en god pris til dig? Så ring på 2294 7564 eller skriv til os her fra hjemmesiden

 

Snerydning

 

Her arbejder vi lige nu