Grøn service

Udendørsarealer er det første jeres gæster ser og derfor en vigtig del af kundens første indtryk. Med OCK's Grønne service sikrer du, at alle udendørsarealer altid fremstår nyslåede og velklippede. Vi yder primært Grøn Service i Vejle, Kolding og Horsens.

 

Vi har inddelt vores grønne service i kategorierne planter, blomster og græsplæner, pleje og vedligeholdelse og træpleje og træfældning.

 

Priser på Grøn Service

Vi inspicerer altid projektet inden vi afgiver priser. Men modsat andre tager vi ikke et årligt abonnement for vores serviceydelser, men udarbejder derimod en fast pris pr. gang. Det betyder, at du kun betaler for udført arbejde - og ikke en fast pris uanset behov.

 

Priseksempel - græsslåning

Hvor ofte en græsplæne skal slås afhænger meget af vejret. Ved tørre perioder vokser græsplænen ikke nær så hurtigt som ved perioder med regn. Derfor afregner vi altid pr. gang. Herved sikrer vi, at du som kunde, kun betaler for det arbejde som udføres. Vi mener at årsabonnomenter binder kunden til faste udgifter, i en situation, hvor behovet ikke kan fastslås troværdigt.

 

Her arbejder vi lige nu