Anlægsgartner nær Horsens og Vejle til små anlæg

Siden 2006 har OCK Anlægsgartner lavet smukke og vedligeholdelsesvenlige udendørsarealer for husejere og mindre grundejerforeninger. Med base i Stouby, arbejder vores anlægsgartnere primært i Vejle, Horsens og Kolding, men er projektet andetsteds, tager anlægsgartner Ole Kilstofte gerne en uforpligtende snak.

 

Anlægsgartnere, havearkitekter og planteskoler

Anlægsgartner Ole Kiltofte. Anlægsopgaver i Vejle, Kolding, HorsensVores anlægsgartnere samarbejder med en havearkitekt og en række planteskoler og hjælper derfor gerne med at finde den rigtige kvalitet, til den rigtige pris. Vores team af anlægsgartnere kan eksempelvis hjælpe og rådgive omkring :

  • Belægninger (fliser, grus, træ eller beton)
  • Trapper og terrænmure
  • Inventar (legepladser, stakit/plankeværk)
  • Græs og græsplæner (beplantningsforslag og etablering af græsplæner og haver)

 

Kvalitetsbevidst team af anlægsgartnere

Hos OCK Anlæg er vi kvalitetsbevidste og skaber løsninger med fokus på detaljen. Fælles for alle OCK's anlægsgartnere - og alle samarbejdspartnere - er vores gennemgående fokus på kvalitet og detaljer. Vores erfaring viser, at det samlede indtryk af have og udendørsarealer, formes i sammenspillet mellem de enkelte detaljer som blomster, stier og bede.

 

Anlægsgartnerens arbejdproces

Hvis du ønsker det, ser vi meget gerne, at du deltager så meget som muligt i anlægsarbejdet. Vi ved nemlig, at det er igennem dialog, at din have kommer til at fremstå som en gennemtænkt helhed med nydelige detaljer.

 

Priser og inspiration fra vores anlægsgartnere

Står du med et projekt for hånden er vi tilrådighed. Ring til anlægsgartner Ole Kiltofte på 22 94 75 64 eller send os en mail.

 

Du kan også læse mere om vores grønne service eller vores vinterservice

 

Udvalgte anlægsprojekter

Trappetrin af anlægsgartner

Stensætning

OCK anlægsgartner slår græs

Anlægsgartner, terrasse og have

Vandløb af anlægsgartner

 

Her arbejder vi lige nu